A következő aukció időpontja:

Hamarosan!

A következő aukció időpontja:

Hamarosan!

A következő aukció időpontja:

Hamarosan!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit jelent az, hogy logisztikai készletek, mik ezek az áruk, amit eladásra kínálunk?
Logisztikai készleteknek nevezzük azokat az árukat, melyeket harmadik fél (külső szállítmányozási cégek, futárszolgálatok stb.) szállítanak a küldő és a címzett között. Ezek az árukészletek hosszabb-rövidebb ideig úton vannak, emiatt a szállítás során több alkalommal tárolják őket különböző raktárakban. Ezeket a letárolt árukat hívjuk logisztikai készleteknek.

Mit jelent az, hogy végrehajtásból származó?
Ez azt jelenti, hogy minden szállítmány, amit cégünk felvásárol és eladásra kínál valamilyen költség, hibás teljesítés, vagy valamilyen határidők be nem tartása, meg nem fizetése miatt az árut kezelő logisztikai központok tulajdonává válik. Cégünk ezen készleteket vásárolja fel és kínálja eladásra.

Minden termék Németországból érkezik?
Igen, minden termék németországi logisztikai raktárakból érkezik. Ez azt jelenti, hogy minden olyan termék megtalálható ezek között az áruk között, melynek szállítási célpontja Németország volt, beleértve azt is, ha csak áthaladt Németország területén, vagy onnan küldték valahová. 

Mit jelent az, hogy ezeket a készleteket a piaci árhoz képest maximum 50%-on értékesítünk?
Ez alatt azt értjük, hogy eladás előtt amennyire ez megoldható, megpróbáljuk beárazni az aznapi piaci árhoz képest a termék árát, amit eladásra kínálunk és úgy alakítjuk az adásvételt, hogy az eladási ár ne legyen semmiképpen se több a meghatározott piaci ár 50%-nál. Így tehát a piaci ár felénél drágábban nem tudsz vásárolni nálunk.

Milyen a termékek állapota amit eladásra kínálunk?
A termékek állapota jellemzően új, esetleg a csomagolásuk sérült. Minden termék állapota, amit eladásra kínálunk ismertetve lesz a leendő Vevők számára, illetve fizetés előtt mindenki megvizsgálhatja azok állapotát.

Van lehetőség a terméket később cserélni, panasszal élni esetleges hiba miatt?    
Ezen feltételeket az ÁSZF szabályozza, kérünk benneteket ezt figyelmesen olvassátok el! Az adásvétel jellegéből fakadóan fizetés után nincs mód reklamációra vagy cserére. Ahogy már több helyen írtuk, lehetőség van minden termék ellenőrzésére fizetés előtt. Célunk, hogy minden Vevő elégedetten távozzon, és folyamatosan vásároljon tőlünk, így nálunk nem kell attól tartani, hogy valaki átverés áldozata lesz.

Előfordulhat, hogy valamiből nem eredeti terméket kapok?
Az áruk egy része már a logisztikai raktárakba való beérkezésekor ellenőrizve van az adott logisztikai csoport, és a német vámhatóság által, így nem valószínű, hogy a termék nem eredeti.

Van lehetőség arra, hogy egyéb más módon vásároljak ezekből a tételekből, akár kisebb akár nagyobb mennyiségben?
Az árukat elsősorban a weblapon leírt módon értékesítjük. Az ettől eltérő egyedi esetekről az aukciós események napján lesz lehetőség az illetékes kollégával egyeztetni.